- 01.04.2015
- 525 Просмотров
- 0 Комментариев
Ճակնդեղը չափազանց առողջարար բանջարեղեն է, սակայն իր համի պատճառով շատերն այն չեն սիրում: Healthyfoodstar.com կայքը ներկայացրել է մի քանի պատճառ, թե ինչո՞ւ պետք է օգտագործել ճակնդեղի հյութը:
1. Ճակնդեղն օգտակար է աչքերի առողջության համար:
2. Ճակնդեղի հյութը կանխարգելում է բջիջների վնասվելն ու հեռացնում ազատ ռադիկալներն օրգանիզմից՝ բետալին պիգմենտների շնորհիվ:
3. Ճակնդեղի հյութը բարձրացնում է արյան մեջ երկաթի մակարդակը: Բացի երկաթից, հյութը պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք կարգավորում են հեմոգլոբինի նորմալ մակարդակը: Նաև երկաթը լավացնում է արյան շրջանառությունը:
4. Հյութն էներգիա է հաղորդում:
5. Իջեցնում է արյան ճնշումը (ընդամենը օրական մեկ բաժակ օգտագործելու դեպքում):
Նյութի աղբյուրը՝ aroxj.am
Популярные темы
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.