Главное меню
Ի՞նչ է պատահում, երբ հասած բանան ենք ուտում

Բանանը համեղ է, առողջարար և կալիումով հարուստ: Ձեզ ենք ներկայացնում Ճապոնիայում արված հետազոտություններից մեկի արդյունքները:

Հասած բանանն ունի TNF (հակաքաղցկեղային գործոն), որը հնարավորություն է տալիս պայքարել քաղցկեղի բջիջների դեմ: Հասած բանանի կեղևի վրա փոքրիկ մուգ կետեր են հայտնվում: Որքան մեծ են դրանք, այնքան բանանը հարուստ է բջիջներով, որոնք լավացնում են իմունիտետը:

Հասած բանանը լավ է մարսողության համար, քանի որ այդ դեպքում բանանի շաքարն ավելի հեշտ է մարսվում, ի տարբերություն քիչ հասած բանանի, քանի որ օսլան դեռ չի հասցրել վերածվել շաքարի:

 

Նյութի աղբյուրը` Aroxj.am

Популярные темы

13.09.2015, 18:05
Ուղիղ միացում. «Ո՛չ թալանին» նախաձեռնության բողոքի ակցիա
11.09.2015, 18:20
Ինչու՞ որոշ մարդիկ չեն հիշում երազները
28.04.2015, 15:37
Քրքումի միջոցով վերջնականապես կազատվեք դեմքի անցանկալի մազերից
28.04.2015, 15:35
Կնճիռներից ազատվելու համար 2000 տարվա վաղեմության քսուք
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
avatar