- 15.04.2015
- 936 Просмотров
- 0 Комментариев
Կա՞ արդյոք կապ սննդակարգի և պզուկների առաջացման մեջ: Եվ արդյոք կարո՞ղ են որոշակի մթերքներ բորբոքումների և պզուկների առաջացման պատճառ դառնալ:
Համաձայն վերջին հետազոտությունների’ պզուկների առաջացման վրա ազդում են այն մթերքները, որոնք ունեն գլիկեմիկ բարձր գործակից (թխվածքաբլիթներ, չիպսեր): Դրանք նպաստում են օրգանիզմում շաքարի ավելացմանը: Իսկ ինսուլինի մեծ քանակությունը խթանում է հորմոնների առաջացմանը և մաշկային ճարպի առաջացմանը:
Պզուկների առաջացումից խուսափելու համար պետք է նվազեցնել ածխաջրերի, ինչպես նաև շաքարավազ ու ալյուր պարունակող մթերքների օգտագործումը: Խուսաֆեք արագ սննդից: Բոլոր աղանդերները փոխարինեք մրգերով: Մոռացեք ալկոհոլի մասին:
Նյութի աղբյուրը` Aroxj.am
Популярные темы
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.