- 27.03.2015
- 452 Просмотра
- 0 Комментариев
Կաթի օգտագործումը նպաստում է տոքսինների ու ազատ ռադիկալների դեմ գլխուղեղի բջիջների դիմադրողականության բարձրացմանը:
Կանզասի համալսարանի հետազոտական խումբը պարզել է, որ օրական 3 բաժակ կաթը կարող է կանխարգելել Ալցհեյմերի ու Պարկինսոնի հիվանդության զարգացումը, գրում է DailyMail-ը:
Հետազոտության արդյունքները հրապարակվել են գիտական զեկույցի տեսքով American Journal of Clinical Nutrition-ում:
Փորձը, որին մասնակցել է ավելի քան 60 մեծահասակ ու տարեց, ցույց է տվել, որ խմած կաթի քանակի ու մարդու օրգանիզմում գլուտատիոն նյութի մակարդակի միջև ուղղակի կապ կա:
Գլատուտիոնը հզոր հակաօքսիդանտ է:
Նյութի աղբյուրը՝ Aroxj.am
Популярные темы
Никто не решился оставить свой комментарий.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.
Будь-те первым, поделитесь мнением с остальными.